Behandlinger

VÆLG DEN BEHANDLING, DER PASSER BEDST TIL DIG - I DAG!


Alle dage er ikke ens, og vores humør og behov er derfor også sjældent det samme fra den ene dag til den anden.


Hos mig har du mulighed for at vælge lige netop den behandling, der passer til dig i den givne situation, og vi kan sammen eventuelt tilrettelægge et længere forløb, som tilgodeser dig og dine behov.


Går du rundt med blokeringer, sorg, stress eller gamle overbevisninger, som du ikke kan slippe, eller har du tankemønstre og måder at agere og reagere på, som du ikke forstår, og ikke ved hvordan du skal komme videre med, så har du helt klart gavn af både behandlinger og fortrolige samtaler.


Har du derimod brug for at mærke dig selv og din krop efter en lang arbejdsdag eller en tur i træningscentret, ja så er der måske kun behov for at fokusere på selve din fysiske krop.


Læs om de enkelte behandlinger nedenfor.....

Healingsmassage


Healingsmassage er utrolig blid og meget omsorgsfuld massage, hvor hele kroppen inddrages i en blanding af direkte kropsmassage, healing og arbejde med punkter på kroppens mange energistrømme. Du vil opleve, at den fysiske behandling har forbindelse til dine tanker og følelser i større eller mindre grad.


Hvis du ønsker, kan vi før og/eller efter massagen gennem sam-tale finde frem til en sammenhæng mellem de tanker, du ikke selv kan få styr på, og de følelser du mærker i kroppen. Eller beskrevet på en anden måde: Det du mærker i kroppen, som du ikke kan sætte ord på, kan vi sammen finde ud af, hvor stammer fra.


Healingsmassage er en terapeutisk massage, der gives intuitivt, og den kan derfor opleves meget forskellig fra gang til gang.

Velværemassage.


Denne massage har, som ordet beskriver, til formål at forkæle dig.


Selv om det er en mere fysisk massage, må den ikke sammenlignes med fysiologisk massage, da den ikke går så dybt i muskulaturen.


Massagen er rimelig kort, og er derfor særdeles velegnet som ren afslapning efter f.eks. en lang arbejdsdag eller tur i motionscentret, fordi den tidsmæssigt er nem at passe ind i din dagligdag.

Hot Stone massage


Hvis ikke du har prøvet at blive masseret med ca. 50˚ varme sten før, så skylder du dig selv at prøve!


Du opnår hurtigt en god varme i hele kroppen, der spreder sig som ro og afslapning til din muskulatur og dine led.


Hot stone massage er ”balsam for sjælen” og ren forkælelse!


Din partner, din bedste ven/veninde og din kære mor vil elske at få et gavekort til sådan en luksusbehandling.
Body Bliss behandling ®


En behandling sammensat af aktivering af energi-/healingpunkter, naturligt ansigtsløft, tryk på zonepunkter  og akupressur på meridianbanerne, der kan hjælpe til at få styr på dit tankemylder.


Behandlingen foretages via ganske let fysisk berøring, primært i ansigtet.


Hvis du f.eks. bærer på gamle tankemønstre, handlinger eller overbevisninger, du gerne vil ændre og give slip på, vil denne behandling være en rigtig god indgangsvinkel.


Du vil under behandlingen opleve en dyb og intens ro, samtidig med at dit ansigt får tilført fornyet glød.Samtale / coaching


I et samtaleforløb kan du få hjælp og redskaber til at afklare, hvordan ”tingene hænger sammen” - altså hvordan dine tanker, oplevelser og generelle erfaringer med livet påvirker både din krop og dit sind.


Får du sommerfugle i maven, når du bliver nervøs?

Får du hovedpine, når du har travlt på dit arbejde?

Kan du blive berørt, når du fortæller om dét at være mor?

Kan du blive irriteret, når du taler om din partner?

Kan du blive trist, når du skal fortælle om din barndom?

Har du svært ved at se vejen frem?

Føler du dig ensom, stresset eller angst?


Kan du kan svare ja til et eller flere af ovenstående spørgsmål vil en fortrolig samtale / coaching give rigtig god mening for dig, så du kan finde ny næring til livet.